Agenția Națională a Arhivelor alături de familia Răilean în cadrul campaniei  „Miracolul sărbătorilor de iarnă există – Miracolul ești Tu!”

avizeavize

15.01.2021

Al doilea an consecutiv, Agenția Națională a Arhivelor participă la desfășurarea campaniei lansate de Ministerul Justiției „Miracolul sărbătorilor de iarnă există – Miracolul ești Tu!”.

Miercuri, 14 ianuarie 2021, angajații Agenției Naționale a Arhivelor au vizitat familia lui Radu și Svetlana Răilean, cuplul din Chișinău, care împreună cu cei trei copii ai lor au devenit familie pentru cei șase copii din satul Răscăieți, raionul Ștefan Vodă, rămași orfani de ambii părinți.

Povestea dureroasă a orfanilor cu vârste cuprinse între doi și 15 ani, dar și cea plină de curaj și dăruire a tinerei familii, a sensibilizat colectivul Agenției Naționale a Arhivelor, venind  în sprijinul lor cu produse alimentare și de igienă, dulciuri, jucării, rechizite și alte obiecte necesare.

Pe această cale, directorul Agenției Naționale a Arhivelor, Elena Frumosu, aduce sincere mulțumiri angajaților pentru generozitate și contribuție personală în realizarea aceastei frumoase acțiuni caritabile.

Serviciul comunicare și relații internaționale, 022729793