Apariții în presă

Interviul acordat de dna director, Elena Frumosu ziarului „Funcționarul Public”
Citiți integral la http://aap.gov.md/files/publicatii/ziar/20/5789.pdf

Agenția Națională a Arhivelor vă invită la Expoziția de manuscrise și carte veche „MĂNĂSTIRILE BASARABENE – CENTRE DE SPIRITUALITATE CULTURALĂ”, organizată de Biblioteca Națională a Republicii Moldova în colaborare cu Instituţia Publică Biblioteca Ştiinţifică (Institut) „A. Lupan” și Agenția Națională a Arhivelor din Republica Moldova.
Expoziția este organizată în contextul celebrării celor 600 de ani de la atestarea documentară a mănăstirii Căpriana, și oferă prilejul de a admira manuscrise şi carte românească veche, scrise în scriptoriile mănăstirilor basarabene.
Agenția Națională a Arhivelor prezintă în cadrul expoziției 25 unități de păstrare (cărți) din Fondul nr. 2119 Mănăstirii Noul- Neamț.
Expoziția poate fi vizitată în perioada 15 iunie – 31 august 2020, galeria expozițională, secția Carte Veche și Rară, et. 1, bloc II (str. 31 August 1989, nr. 78).
http://tvrmoldova.md/actualitate/expozitia-manastirile-basarabene-centre-de-spiritualitate-culturala-la-biblioteca-nationala-a-r-moldova/
radiochisinau.md – emisiunea radiofonică Ridicații – Mărturii din Siberia, cu participarea dnei Maria Gogu Zinovii, angajata Agenției Naționale a Arhivelor, autoarea cărții „Ne-au povestit calvarul”