„Cavalerul Armoniilor. Gheorghe Mustea la ceas aniversar”

94
avizeavize

[aioseo_breadcrumbs]

18.05.2021

O nouă ediție a Salonului Muzical „Cavalerul Armoniilor. Gheorghe Mustea la ceas aniversar” va fi desfășurată, cu prilejul consemnării a 70 ani de la nașterea academicianului Gheorghe Mustea – compozitor, muzician, Artist al Poporului, director artistic și prim-dirijor al Orchestrei Naționale Simfonice a Companiei „Teleradio-Moldova” din anul 1989, la 19 mai 2021, ora 14.00.

Evenimentul va avea loc în incinta Sălii de conferințe „Alexe Rău” a BNRM (blocul I, str. 31 August1989, nr. 78 „A”), cu respectarea tuturor normelor și măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Și de data aceasta Agenția Națională a Arhivelor este unul dintre partenerii Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, participând prin prezentarea documentelor din Fondul 51 „Comitetul Central al Partidului Comunist al Moldovei (CC al PCM), Fondul 278 „Comitetul Central al Uniunii Leninist-Comuniste a Tineretului din Moldova (CC al ULCTM) și Fondul 2941 „Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din Moldova”.

Salonul muzical va fi transmis live, pe canalul de YouTube BibliotecaNaționalăaRepubliciiMoldova și rețelele de socializare a BNRM: .@BibliotecaNationala, @BiblioNationala, bibliotecanationala.

Serviciul comunicare și relații internaționale, 022729793