Vizita de lucru a conducerii Agenției Naționale a Arhivelor în cadrul Serviciilor raionale de arhivă Ungheni, Fălești și Direcția de arhivă Bălți

77
avizeavize
În data de 19 martie 2024, directorul Agenției Naționale a Arhivelor, Igor Cașu, împreună cu directorul adjunct desemnat, Alexandru Argint, și șefa Direcției monitorizare și evaluare a Fondului arhivistic, Olga Terzi, au efectuat o deplasare de serviciu în cadrul instituțiilor arhivistice din Ungheni și Fălești, precum și la Direcția de arhivă Bălți.
 
În cadrul acestei vizite s-a vorbit despre problemele, provocările și realizările din domeniul arhivistic la nivel local.
 
Echipa Agenției Naționale a Arhivelor a avut oportunitatea de a discuta direct cu angajații și conducerea acestor instituții, identificând împreună soluții pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite în domeniul arhivistic.
 
Această acțiune face parte din eforturile continue ale Agenției Naționale a Arhivelor de a consolida și îmbunătăți sistemul arhivistic din Republica Moldova.
 
Astfel, sunt planificate vizite în toate instituțiile arhivistice raionale, precum și întruniri la nivel național, în scopul realizării schimbului de experiență și transmiterii bunelor practici în domeniu.