Volumul „Agenția Națională a Arhivelor. ALBUM de FONDURI ȘI COLECȚII” – gratis de pe pagina noastră web

195
avizeavize
Agenția Națională a Arhivelor informează că începând cu ziua de astăzi, puteți descărca de pe site-ul nostru www.arhiva.gov.md volumul intitulat „Agenția Națională a Arhivelor. ALBUM de FONDURI ȘI COLECȚII”, în format PDF. 
 
Alternativ, albumul poate fi procurat în versiune tipărită la chioșcul de carte al editurii Lexon-Prim amplasat în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală (Chișinău, Kogălniceanu, 82), precum și la Librăria Eminescu din centrul Bucureștiului, care oferă și posibilitatea de cumpărare online (librariaeminescu.ro).
 
250 de exemplare vor fi distribuite bibliotecilor și muzeelor din Republica Moldova de către Ministerul Culturii care a susținut publicarea unei părți a tirajului prin programul de carte națională.
 
Mulțumim echipei ANA, în primul rând lui Ion Gumenâi, Alexandru Cerbu, Alexandru Argint, Tudor Ciobanu și Tatiana Chirtoacă. Mulțumiri și editurii Lexon-Prim din Chișinău, în speță domnului Eduard Potângă și doamnei Natalia Berebiuc. Mulțumim de asemenea și Ministerului Justiției pentru sprijin în realizarea acestui și a altor proiecte în desfășurare.
 
Linkul pentru descărcare, îl găsiți aici: