Agenția Națională a Arhivelor se alătură campaniei de caritate „Doar din suflet” lansată de Ministerul Justiției

71
avizeavize

16.04.2021

Sărbătorile pascale aduc lumină și pace în casele și sufletele noastre, acesta este un frumos prilej de a oferi dragoste și grijă celor din jur.

În preajma acestor sfinte sărbători, Ministerul Justiției lansează campania de caritate cu genericul „Doar din suflet”, care se va desfășura în perioada 16 aprilie – 14 mai 2021, pentru a sprijini familiile social-vulnerabile.

Agenția Națională a Arhivelor se solidarizează campaniei și îndeamnă toți doritorii să vină cu donații care vor fi de folos familiilor în creșterea și îngrijirea copiilor: produse alimentare nealterabile, haine, accesorii, produse de igienă, cărți, rechizite, jucării, etc. Bunurile vor putea fi lăsate în cutia special amenajată din holul de la intrarea în sediul instituției, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Gh. Asachi 67/B.

Fiecare contribuție mică, poate aduce o bucurie mare în casa unei familii aflată în dificultate.

Vă încurajăm, stimați angajați și beneficiari  ai serviciilor ANA, să nu rămâneți indiferenți și să veniți în ajutorul celor care au nevoie de susținerea și suportul nostru.

Campania socială se va desfășura în conformitate cu normele de prevenire a infecției Covid-19. Pentru informații suplimentare cu privire la posibilele donații, ne puteți contacta prin e-mail la adresa electronică: secretariat@arhiva.gov.md sau la numărul de telefon:    (+373) 22729793.