Agenția Națională a Arhivelor se alătură concursului de desene „Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!” lansat de Ministerul Justiției

132
157506925
avizeavize

14.05.2021

În preajma Zilei Internaționale a Copiilor, celebrată pe data de 1 Iunie, Ministerul Justiției lansează un concurs de desene ale copiilor cu genericul „Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”.

Agenția Națională a Arhivelor se alătură acestui frumos eveniment și îndeamnă toți părinții sau persoanele, care educă și cresc copii, să se implice în acest proces de creație. Scopul concursului este redarea momentelor memorabile din viața copiilor prin desen.

În acest sens, sugerăm tuturor copiilor, realizarea unui desen în manieră liberă, folosind un suport de hârtie sau pânză, format A4 (tehnica utilizată este la alegere: creion, acuarelă, guașă, cariocă, etc.).

În dreapta paginii, în partea de jos, se va indica numele participantului și vârsta, iar pe verso – numărul de telefon al părintelui copilului sau al copilului participant.

Toate lucrările copiilor vor fi prezentate în cadrul unei expoziții, vernisate la 1 Iunie 2021, în fața sediului Ministerului Justiției.

Desenele urmează a fi expediate la adresa Ministerului Justiției, str. 31 August 1989, 82, Chișinău, MD-2012, până pe data de 31 mai 2021, prin intermediul oficiului poștal sau prezentate personal, indicând mențiunea: Concursul de desen „Tu ești tot ce am pe lume, Tu ești un copil minune!”. Câștigătorii concursului vor fi apreciați cu diplome și premii.

Desenele copiilor angajaților, cercetătorilor și a partenerilor Agenției Naționale a Arhivelor pot fi prezentate în anticamera Agenției, de unde vor fi transmise Ministerului Justiției.

Serviciul comunicare și relații internaționale, 022729793