Agenția Națională a Arhivelor se solidarizează campaniei de caritate „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă” lansată de Ministerul Justiției

300
avizeavize

26.02.2021

Întrucât suntem în prag de primăvară, când renaște natura, dorim să împărtășim cele mai sacramentale sentimente umane – dragoste, speranță, bunătate, ființelor care ne-au dat viață – mamelor.

În acest context, în perioada 26 februarie – 10 martie 2021, Ministerul Justiției a lansat campania de caritate cu genericul „Mama cât de bine sună, Mama cât e de frumoasă” , la care ne alăturăm. 

Solidarizându-se campaniei, Agenția Națională a Arhivelor îndeamnă doritorii să vină cu donații pentru mamele care își cresc singure copiii: bunuri necesare în gospodărie și pentru îngrijirea copiilor și care pot fi plasate în cutia special amenajată, în holul de la intrarea în sediul Agenției, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Gh. Asachi 67/b.

Campania socială se va desfășura în conformitate cu normele de prevenire a infecției de Covid-19. Pentru informații suplimentare privind posibilitățile de donație, vă îndemnăm să ne contactați prin e-mail la adresa electronică: secretariat@arhiva.gov.md sau la numărul de telefon: (+373) 22729793.

Serviciul comunicare și relații internaționale