Instruirea pe domeniul arhivistic a angajaților Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței

81
avizeavize

Agenția Națională a Arhivelor a desfășurat o ședință de instruire a angajaților Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP).

Întrunirea a avut loc la data de 25 mai 2022, în cadrul căreia au participat șefii subdiviziunilor APCPS, împreună cu directorul adjunct, Violina Varta.

Reprezentantul Agenției Naționale a Arhivelor, specialistul principal, Rodica Nani a abordat mai multe subiecte ce țin de domeniul arhivistic, inclusiv referindu-se la ținerea lucrărilor de secretariat, sistematizarea și ordonarea documentelor.

În timpul discuțiilor, angajații Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței s-au arătat interesați de procesul de digitalizare a documetelor de arhivă, discutând despre instrumentele moderne de management al documentelor și aplicarea acestora în practică.

Ședința de instruire a avut loc la inițiativa directorului Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței, Sergiu Dărănuță, care a propus organizarea unei întrevederi în scopul acordării suportului consultativ pe domeniul arhivistic.

https://consumator.gov.md/rom/comunicate-de-presa/orice-scop-poate-ajunge-sa-fie-de-succes-apcsp-in-colaborare-cu-agentia-nationala-a-arhivelor?fbclid=IwAR0c15GoQlkAG3wG7LKBggGOMpKHkgv6HHzUIv44j823-hjlCttRmpNzybI