Sala de studiu a Direcției generale Arhiva Națională

Sala de Studiu a Direcției Generale Arhiva Națională  activează în baza programărilor la numărul de telefon (022) 286-422. 

Reguli privind accesul în sălile de studiu ale Agenției Naționale a Arhivelor:

  1. Accesul la fondurile și colecțiile deținute de Direcția Generală Arhiva Națională și Direcția Arhiva Organizațiilor Social-Politice se realizează pe baza unui permis de cercetare (personal, netransmisibil, eliberat în urma completării unei cereri și prezentării unui act de identitate valabil).
  2. Este interzis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (temperatură, tuse, stare generală alterată, rinoree).
  3. Publicul are obligația de a purta masca medicală pe toată durata prezenței în incinta Agenției Naționale a Arhivelor și de a-și dezinfecta mâinile, cu dezinfectantul pus la dispoziție, la intrarea în instituție și în sala de studiu. Pentru o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
  4. Accesul la cercetare se realizează pe baza unei rezervări prealabile, comunicată  în scris prin e-mail sau la telefon. Nu se admite accesul fără programare.

Direcția activități științifice și de cercetare, email – sala.studii@arhiva.gov.md

05.02.2021. Lista documentelor care sunt în proces de restaurare și nu vor fi disponibile pentru cercetare în sala de studiu a Direcției generale Arhiva Națională

Regulamentul de funcționare și organizare a sălilor de studiu ale Agenției Naționale a Arhivelor