„Miracolul sărbătorilor de iarnă există – Miracolul ești Tu!”

104
avizeavize

24.12.2020

Și în acest an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Agenția Națională a Arhivelor se alătură campaniei lansate de Ministerul Justiției „Miracolul sărbătorilor de iarnă există – Miracolul ești Tu!”.

Astfel, pe lângă implementarea politicii statului în domeniul arhivistic, ne propunem să aducem magia sărbătorilor de iarnă copiilor neajutorați, care au nevoie de sprijinul nostru.

În acest context, începând cu 23.12.2020 până la 20.01.2021, fiecare dintre noi poate contribui cu rechizite, cărți, jucării, hăinuțe, produse igienice, produse alimentare nealterabile și alte obiecte necesare.

Donațiile pentru copii vor fi colectate în cutia special amenajată la intrarea în sediul Agenției Naționale a Arhivelor, mun. Chișinău, str. Gh. Asachi, 67/B.

Fiecare contribuție, cât de mică, va fi apreciată. Vă încurajăm să nu fiți indiferenți! Haideți împreună să creăm lumină și căldură în gândul și în sufletul acestor copii!

Totodată, ținem să informăm că pe parcursul colectării donațiilor vor fi respectate toate măsurile și recomandările în vederea prevenirii și combaterii răspândirii infecției COVID-19.